Εξελίξεις DJ News Κονσόλες
blogger tricksblogger templates

Φθηνό Home studio / τα απαραίτητα που πρέπει να έχετε. Πως να το στήσετε.

Θα δώσουμε μια ιδέα πως να κάνετε ένα home studio τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να κάνετε το πρώτο σας τραγούδι.


1) Κονσόλα ήχου μικροφώνου
 
2) Μικρόφωνο

3) midi keyboard η midi controller

4) ηχεία αυτοενισχυόμενα 
KRK VXT-8 Αυτοενισχυόμενο Studio Monitor 180W - KRK
5) ακουστικά

Χρειάζεται φυσικά ένα pc,τα προγράμματα για την ηχογράφηση και για την παράγωγη της μουσικής http://djcommunitygr.blogspot.gr/2013/05/make-your-own-music.html  .

Θα πρέπει να βρείτε ένα μέρος για το μικρόφωνο που να υπάρχει καλός ήχος. Αυτό πρέπει να είναι μακριά από παράθυρα και η να προσθέσετε στον τοίχο τα ιδικά σφουγγάρια η αν δεν θέλετε να δώσετε και άλλα λεφτά και δεν ασχολείστε τόσο οποιοδήποτε υφάσματα βοηθάνε στο να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα και ο ηχος να μην ερχετε παλι πισω αρκει να είναι πολλά τι εννοώ γιατι με λογια είναι δύσκολο να το κατανοήσετε..
σε τοίχο με τα σφουγγάρια και ο ήχος σε τοίχο απλό










πσσ ο πικασο ειμαι ; 
Κάνετε μια γωνία που θα είναι αυτοί οι τοίχοι για ηχογράφηση και το μικρόφωνο βάλτε το σε εκεινη την γωνία με το άτομο που θα τραγουδάει/μιλάει να κοιτάζει τον τοίχο . Η απόσταση να είναι περίπου 50 εκατοστά και οι τοίχοι να καλύπτονται 1 τετραγωνικό μετρό τουλάχιστον (2 και για τους 2 ) να ενώνονται στην γωνία και να είναι στο ύψος του μικρόφωνου. Έτσι θα πετύχεις καλύτερο ήχο όχι φυσικά επαγγελματικο άλλα κάνει για κάποιον που άπλα ασχολείται.

Αυτα τα λίγα για να μπορέσεις να κάνεις το πρώτο σου τραγούδι και να έχεις το δικό σου home studio με τιμή που να μην ξεπερνά τα 200 ευρό .