Εξελίξεις DJ News Κονσόλες
blogger tricksblogger templates

Διάλεξε το σωστό dj εξοπλισμό


Θέμα για dj που ψάχνει να διαλέξει τον εξοπλισμό του και δεν είναι σίγουρος πιο να αγοράσει ποια πράγματα πρέπει να κοιτάξει για να διαλέξει αυτό που θα είναι χρήσιμο για αυτόν.


Δεν κοιτάμε την τιμή. Πάντα λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις δεν είναι όμως σίγουρο ότι αυτό που θα πάρεις το οποίο θα είναι πιο ακριβό από ένα άλλο δεν θα σου είναι το ίδιο χρήσιμα και τα δυο. Μπορεί να ανεβαίνει η τιμή από κάποιες δυνατότητες που δεν τις χρειάζεστε καθόλου όπως ασύρματη λειτουργία με pc, λειτουργία με iPad που μπορεί να μην παίξεις μουσική από εκεί ποτέ ή cdιέρες που μπορούν να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους  κ.α.  Αυτό ισχύει και σε αυτούς που μπορούν να πάρουν κάτι ακριβό και σε αυτούς που ψάχνουν κάτι φθηνό.



Αν είσαι ανάμεσα σε έναν εξοπλισμό που έχει και cdιερες και ένα καθαρά pc dj και νομίζεις ότι δεν θα βάλεις cd ποτέ μην το παίρνεις. Μερικοί θα διαφωνήσουν λέγοντας ότι θα πρέπει να έχεις γνώση τον cd αλλά πιστεύω δεν είναι το σωστό αυτό. Άλλο να ξέρεις και άλλο να σου αρέσει. Ότι αρέσει στον καθένα αυτό θα βγάζει την καλύτερη δουλειά .Ο κόσμος ακούει δεν βλέπει. Άλλος θέλει να παίζει από pc κάποιον άλλον τον αρέσει το ψάξιμο με τα cd άλλος να scratchαρει σε βινίλια ότι έχει δει ο καθένας και του έχει αρέσει ακουστικά το κάνει και αυτός.



Να κοιτάς την μάρκα κυρίος στις cdιέρες και τους μικτες. Στα pc controller όχι τόσο γιατί δεν υπάρχει τόσο πολύ η φθορά καθώς το μόνο που γίνετε είναι να ανταλλάζουμε πληροφορίες με το πρόγραμμα του υπολογιστή. Στις cdιερες όμως και τους μικτες υπάρχουν τα μηχανικά σημεία κανάλια ,ματάκια κ.α. που επηρεάζονται από σκόνες τραντάγματα και μια καλή εταιρία θα σου δώσει προϊόν που θα κρατήσει στον χρόνο.


Και τέλος μην κοιτάς εμφάνιση. Οι εταιρίες έχουν φτάσει σε ένα σημείο πλέον που δεν μπορούν να βάλουν και άλλες δυνατότητες στα προϊόντα dj η αυτές που βάζουν είναι άχρηστες και επενδύουν στην εμφάνιση. Ένας μίκτης με οθόνη και μπλε φωτάκια δεν διαφέρει σε έναν φθηνότερο που είναι ένα ορθογώνιο μαύρο κουτί.