Εξελίξεις DJ News Κονσόλες
blogger tricksblogger templates

Βινύλιο Cd η PC

Πολλοί έχουν αυτή την απορία δηλαδή πιο από τα τρία είναι το καλύτερο η με πιο είναι καλύτερο να ξεκινήσουν τα πρώτα τούς βήματα στο Djing.

Ξεκινάω με το βινύλιο.

Όπως πολλοί θα πιστεύουν είναι πλέων μια πολλοί ξεπερασμένη μέθοδος , λεν πως δεν γίνετε να παίξεις με βινύλιο την σήμερον ημέρα σε ένα club,.Αυτό θα ήταν σωστό πριν από κάτι χρονιά 3 ίσως αλλά όχι τώρα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να έχει 100 δίσκους βινύλιου για να παίξεις αλλά αυτό το θέμα έχει λυθεί. Πλέων έχουν βγει τα Timecodes τα οποία μπορούν και συγχρονιζόσουν τα βινύλια με το pc και μπορείς να παίξεις οποία τραγούδια θέλεις χωρίς να πρέπει να πάρεις βαλίτσες με βινύλια . Σίγουρα ένας που θα ξεκινήσει με αυτό το τρόπο θα είναι πολύ τυχερός ... γιατί  Θα μάθει να μετράει σωστά τα beat το οποίο χρηματίζετε με ότι και αν παίζεις θα μάθει να κάνει schatch σε δεύτερη φάση φυσικά ευκολότερα από οποιοδήποτε κ.α.

Cd .Για το cd πάλι δεν λέει κανείς κάτι κακό όπως λεν για το βινύλιο η για το pc.To cd είναι ο πλέων αναγνωρισμένος τρόπος σίγουρα τα περισσότερα clubs παίζουν με cd και δεν πρέπει να υπάρχει dj να μην ξέρει να το χρησιμοποιεί.
Pc. Πολλοί το κατακρίνουν άλλοι δεν μπορούν χωρίς αυτό και οι δυο μεριές έχουν τα λάθη τους. Όσοι το κατακρίνουν οι παλαιότεροι συνήθως, θεωρούν πως το να παίζεις από το pc είναι εύκολο και δεν γίνετε καλά λάθος. Αν το κανείς σωστά η λάθος φαίνεται το να μην ξέρεις να μετράς η το να μπαίνεις και στα δυο τα κομμάτια μπερδεύοντας τα vocals θα φανεί , ενώ αν το κανείς σωστά μετρημένα θα είναι εντάξει. Αυτοί πάλι που ξέρουν να παίζουν μόνο από το pc και δεν έχουν αγγίξει κάτι άλλο μάλλον δεν θα ξέρουν τα βασικά γιατί αν τα ξέρεις μπορείς να παίζεις οπουδήποτε.
Τέλος δεν έχει σημασία το που παίζει ο καθένας άπλα το μόνο που πρέπει είναι να το κάνει σωστά να μετράει το κομμάτι του σωστά να μην μπερδεύει της αλλαγές του και πάνω από όλα να το γουστάρει.